Pristupanjem stranicama ili korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga, prihvaćate ove Opće uvjete korištenja Internet stranica www.elemental.hr (u daljnjem tekstu “stranice”, kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetnih stranica i usluga koje se putem njega pružaju. Ukoliko se ne slažete s navedenim molimo vas da dalje ne koristite stranice i usluge koje se putem njih pružaju.

Sadržaj stranica

Stranice i njihov cjelokupan sadržaj su vlasnišvo Umjetničke Organizacije Elemental (u daljenjem tekstu UO “Elemental”) ili donatora, partnera sa kojima je UO Elemental povezan, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uvjetima korištenja bez pismene suglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena.

Poveznice na stranice trećih osoba

Stranice mogu sadžavati poveznice prema drugim stranicama. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, UO Elemental ne kontrolira, niti je odgovoran za njihov sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takve stranice:

  • Imaju neprecizan, netočan ili neprikladan sadržaj
  • Nisu sigurni, sadrže viruse ili druge štetne materijale
  • Sadrže klevete, vrijeđaju
  • Povrjeđuju pravo intelektualnog vlasništa
  • Politika privatnosti

UO Elemental ne ustupa, niti će ikada ustupiti osobne podatke svojih korisnika trećim osobama, osim na pisani zahtjev organa vlasti Republike Hrvatske i u skladu sa Zakonom. Svi osobni podaci korisnika zaštićeni su SSL enkripcijom.

Korištenje kolačića (cookies)

UO Elemental koristi kolačiće (Cookies), male tekstualne datoteke koje se smještaju na računalo korisnika kako bi osigurale ispravno funkcioniranje stranica i najbolje korisničko iskustvo, kao što su prikazivanje jezika na osnovu lokacije i slično

Izmjena stranica

UO Elemental  zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, privremeno ili trajno, u cjelini ili djelomično modificira ili ukine ove stranice bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost stranica određenim osobama ili geografskom području. Korištenjem stranica suglasni ste da ni UO Elemental, kao ni organizacije i donatori s njim u vezi, nisu odgovorni za bilo kakve izmjene i vaš nastavak korištenja značit će da promjene prihvaćate.

Zakon i nadležnosti

Uvjeti korištenja i upotreba stranica podlježu zakonima Republike Hrvatske i u slučajo spora nadležni su sudovi u Zagrebu uz primjenu prava Republike Hrvatske.