RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Rock Marinfest 2012

27.12. sviramo u Vinkovcima na Marin festu

marinfest 2012

E-mail PDF

*** Imamo nominaciju za MTV Best Adria Act!

*** Imamo nominaciju za MTV Best Adria Act!!! Proučite detalje, a onda ćemo vas od 17.9. gnjaviti da glasujete za nas. Za sada, otvaramo šampanjac samo zbog nominacije, a poslije... SVE ovisi o vama! (khm.. bez pritiska :))

http://www.mtv.com.hr/vijesti/ema/objavljujemo-nominacije-za-mtv-best-adria-act

-e-

E-mail PDF

Block Party 20.09

*** 20.9. sviramo na Converseovom BLOCK PARTYJU u KVARTU!***

Dođite na Converse Block Party, 20. rujna, 18:00h, Klub KVART, Heinzelova 66, Zagreb. Free basket, The game of skate, Graffiti Artists, DJ`s, Hot Dogs…

Pokupite Block Party bedž u Shooster shopovima (City Centar West i East, Arena Centar, King Cross, Ilica 22, Jurišićeva 6, Westgate) i iskoristite ga kao ulaznicu za dogadjaj.

Agenda

- Basket

- The game of skate

- Graffiti show

- Paradox/Breakdance battle

- DJ Rea

- Elemental

- Hot Dogs do isteka zaliha :)

E-mail PDF

Imamo novu pjesmu "Ljeto"!

Znamo da jedva čekate čuti nove pjesme za novi album, pa smo vam vrijeme čekanja odlučili prikratiti pjesmom "Ljeto"! Dobro, priznajemo, i mi smo jedva dočekali predstaviti vam nove pjesme, a ovo je bila savršena prilika da to učinimo.

Kliknite na link našeg Soundclouda poslušajte pjesmu, ako vam se sviđa besplatno skinite i podijelite na svom Facebook profilu i uživajte u mjuzi!

Eto, mora da je ljeto!

E-mail PDF

Novi spot - Malena (studio session 2012)

Sigurno znate da imamo novi singl – posebnu, novu verziju "Malena Studio Session 2012", koju možete poslušati na našem SoundCloudu.
Ali ima još! Snimili smo i spot za "Malena Studio Session 2012", u prostoru Autonomnog kulturnog centra Medika u Zagrebu. Spot je izašao iz radionice Kolektiv Filma, našeg prokušanog tima koji nam je napravio sjajan spot za pjesmu "Ljuljaj Brod".
U spotu se pojavljuju naši najbliži koja nas već dugo vole i podržavaju, a koje ovim putem pozdravljamo i zahvaljujemo im na pomoći!

Stranica 5 od 15

Vrh Elemental Stranice