RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Imamo novu pjesmu "Ljeto"!

Znamo da jedva čekate čuti nove pjesme za novi album, pa smo vam vrijeme čekanja odlučili prikratiti pjesmom "Ljeto"! Dobro, priznajemo, i mi smo jedva dočekali predstaviti vam nove pjesme, a ovo je bila savršena prilika da to učinimo.

Kliknite na link našeg Soundclouda poslušajte pjesmu, ako vam se sviđa besplatno skinite i podijelite na svom Facebook profilu i uživajte u mjuzi!

Eto, mora da je ljeto!

E-mail PDF

Novi spot - Malena (studio session 2012)

Sigurno znate da imamo novi singl – posebnu, novu verziju "Malena Studio Session 2012", koju možete poslušati na našem SoundCloudu.
Ali ima još! Snimili smo i spot za "Malena Studio Session 2012", u prostoru Autonomnog kulturnog centra Medika u Zagrebu. Spot je izašao iz radionice Kolektiv Filma, našeg prokušanog tima koji nam je napravio sjajan spot za pjesmu "Ljuljaj Brod".
U spotu se pojavljuju naši najbliži koja nas već dugo vole i podržavaju, a koje ovim putem pozdravljamo i zahvaljujemo im na pomoći!

E-mail PDF

Novi singl - Malena

Stigao je naš novi singl, u posebnoj, osvježenoj verziji "Malena Studio Session 2012". Novu verziju možete poslušati na našem SoundCloudu.
Spot za novu verziju "Malena Studio Session 2012" uskoro ćete moći pogledati na CMC-ju, portalu Index.hr i na YouTube profilu benda! Ovo je šesti singl s albuma "Vertigo" kojim zatvaramo priču ovog albuma, ali vas i pripremamo za novi materijal!

Malena [studio session 2012] by elemental sound cloud

E-mail PDF

Elemental u emisiji "Rekonstrukcija", 19.3., HTV1

Večeras u 22:35, molimo sve pretplatnike TV pretplate, a i one koji to nisu (bravo!) da uključe svoje televizijske prijamnike, okrenu na HTV1, izdvoje pola sata i pogledaju nas u emisiji "Rekonstrukcija"!
Mogući kadrovi golotinje, bezočnog nasilja i muškaraca koji brišu suze. Prilikom snimanja, nijedna životinja nije bila prisebna.
HTV1- 22:35 - Elemental - "Rekonstrukcija".
E-mail PDF

Kraljevo (SRB) i Skopje (MK) - dolazimo!

Za sve naše fanove u Srbiji i Makedoniji, dobre vijesti! U petak, 16.3., sviramo u Kraljevu (klub Mirage Autentic), a u subotu 17.3. u Skopju (klub Havana)! Sve detalje o koncertima provjerite na kalendaru s desne strane naslovnice! Vidimo seeeee :)

Stranica 5 od 14

Vrh Elemental Stranice