RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Elemental u Purgeraju, 29.02.2012.

Na što utrošiti jedan dan viška koji nam ova veljača nudi? Na koncert, naravno!
Dođite 29.02.2012. (srijeda) u zagrebački klub Purgeraj gdje Elemental održava koncert!

Bit će ovo poseban koncert za samo 222 posjetitelja, a ulaznice će se moći nabaviti na šanku kluba Purgeraj po cijeni od 50 kn u pretprodaji, a 60 na dan koncerta. Ulaznice će biti u prodaji od sredine ovog tjedna i zbog velikog interesa za koncert, potrudite ih se nabaviti na vrijeme!

Koncerti Elementala uvijek su posebno iskustvo, a pogotovo na domaćem terenu u metropoli, zato od sredine tjedna trk po ulaznice u Purgeraj! Do tada, podijelite vijest s prijateljima i pratite nas ovdje, ali i na Facebooku i jer vam spremamo još zanimljivih detalja oko koncerta. Surprise!

Vidimo se 29.02. u Purgeraju!

E-mail PDF

Online DVD - Boogaloo live

Online DVD

Napokon je svjetlost dana ugledao Online DVD live @ Boogaloo. Pred vama je snimka koncerta iz zagrebačkog kluba Boogaloo, održanog 13.11.2010. Za sve vas koji ste bili, ova je snimka podsjetnik na ovaj koncert za pamćenje, a za sve vas koji niste, prilika da vidite što ste propustili! U nešto više od sat vremena i uz 15 pjesama, uživajte u nabrijanoj svirci, u ugodnosti vlastitog naslonjača! Puno hvala ekipi Transmeet TV-a bez kojih realizacija ovog ambicioznog online DVD-a ne bi bila moguća. Također, hvala ekipi Trip To Zion na izvanrednom VJ-ingu i svim fanovima koji su tu zimsku večer 2010. u Boogaloou zbilja učinili koncertom za pamćenje!

E-mail PDF

Mog'o sam [Playground Hustle Remix]

Elemental vam predstavlja remix za pjesmu "Mog'o sam" s albuma Vertigo, u produkciji ekipe Playground Hustle!

Playground Hustle je produkcijski trio iz Zagreba u kojem se nalaze Krešimir Čabraja O.D.I.S., Martin Bajsić i Ivona Eterović.

Pratite ih na:

Soundcloud (free download remixa)

E-mail PDF

Sretna 2012.!

2011. bila je godina u kojoj smo puno svirali, objavljivali singlove i spotove, družili se s vama po cijeloj regiji... Jednom riječju, rokali! ;) Bilo je dobro, ali uvijek može bolje - zato je tu nova godina u kojoj će biti još više koncerata, više spotova, više singlova, više druženja i više rokanja!!! Živjeli i sve najbolje u 2012., od srca vam želi vaš Elemental! <3

E-mail PDF

Elemental MAJICE!

Svi koji žele novi komad odjeće s Elemental potpisom - trkom u ROCKMARK!!! Od danas možete kupiti Elemental majicu po cijeni od 79 kn u glazbenoj knjižari Rockmark u Berislavićevoj 13 (Zagreb). Naravno, nismo zaboravili sve vas koji ne živite u Zagrebu - ako kliknete na link možete si naručiti majicu preko interneta i željno iščekivati poštara! Prošetajte katalogom Rockmarka, odaberite jednu od tri ponuđena dizajna Elemental majica i kočoperite se u njoj do mile volje! ;) Ili naravno, prošećite do Berislavićeve i osjetite taj pamuk pod prstima!

Hvala svima na strpljenju, ELEMENTAL majice napokon su u slobodnoj prodaji! More stuff coming soon!

(Elemental majica savršen je blagdanski poklon, zar ne? :))

Stranica 5 od 13

Vrh Elemental Stranice