RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Block Party 20.09

*** 20.9. sviramo na Converseovom BLOCK PARTYJU u KVARTU!***

Dođite na Converse Block Party, 20. rujna, 18:00h, Klub KVART, Heinzelova 66, Zagreb. Free basket, The game of skate, Graffiti Artists, DJ`s, Hot Dogs…

Pokupite Block Party bedž u Shooster shopovima (City Centar West i East, Arena Centar, King Cross, Ilica 22, Jurišićeva 6, Westgate) i iskoristite ga kao ulaznicu za dogadjaj.

Agenda

- Basket

- The game of skate

- Graffiti show

- Paradox/Breakdance battle

- DJ Rea

- Elemental

- Hot Dogs do isteka zaliha :)

E-mail PDF

Imamo novu pjesmu "Ljeto"!

Znamo da jedva čekate čuti nove pjesme za novi album, pa smo vam vrijeme čekanja odlučili prikratiti pjesmom "Ljeto"! Dobro, priznajemo, i mi smo jedva dočekali predstaviti vam nove pjesme, a ovo je bila savršena prilika da to učinimo.

Kliknite na link našeg Soundclouda poslušajte pjesmu, ako vam se sviđa besplatno skinite i podijelite na svom Facebook profilu i uživajte u mjuzi!

Eto, mora da je ljeto!

E-mail PDF

Novi spot - Malena (studio session 2012)

Sigurno znate da imamo novi singl – posebnu, novu verziju "Malena Studio Session 2012", koju možete poslušati na našem SoundCloudu.
Ali ima još! Snimili smo i spot za "Malena Studio Session 2012", u prostoru Autonomnog kulturnog centra Medika u Zagrebu. Spot je izašao iz radionice Kolektiv Filma, našeg prokušanog tima koji nam je napravio sjajan spot za pjesmu "Ljuljaj Brod".
U spotu se pojavljuju naši najbliži koja nas već dugo vole i podržavaju, a koje ovim putem pozdravljamo i zahvaljujemo im na pomoći!

E-mail PDF

Novi singl - Malena

Stigao je naš novi singl, u posebnoj, osvježenoj verziji "Malena Studio Session 2012". Novu verziju možete poslušati na našem SoundCloudu.
Spot za novu verziju "Malena Studio Session 2012" uskoro ćete moći pogledati na CMC-ju, portalu Index.hr i na YouTube profilu benda! Ovo je šesti singl s albuma "Vertigo" kojim zatvaramo priču ovog albuma, ali vas i pripremamo za novi materijal!

Malena [studio session 2012] by elemental sound cloud

E-mail PDF

Elemental u emisiji "Rekonstrukcija", 19.3., HTV1

Večeras u 22:35, molimo sve pretplatnike TV pretplate, a i one koji to nisu (bravo!) da uključe svoje televizijske prijamnike, okrenu na HTV1, izdvoje pola sata i pogledaju nas u emisiji "Rekonstrukcija"!
Mogući kadrovi golotinje, bezočnog nasilja i muškaraca koji brišu suze. Prilikom snimanja, nijedna životinja nije bila prisebna.
HTV1- 22:35 - Elemental - "Rekonstrukcija".

Stranica 5 od 14

Vrh Elemental Stranice