Novi spot - Osmijehom!

Imamo novi spot za novi singl "Osmijehom". Za spot je zaslužna ekipa Transmeet TV - snimali su nas tijekom prošlogodišnjeg koncerta u Boogaloo i kadrove s tog nezaboravnog koncerta iskoristili za naš novi spot! Na spotu se osim benda vidi i publika, naši fanovi bez kojih ovaj spot jednostavno ne bi bio isti!!! Pogledajte spot na Youtubeu - Nađite se u publici i javite se nam na Facebook grupu i page da usporedimo dojmove! Uživajte u spotu! ;)

Novi singl - Osmijehom!

Odlučili smo izbaciti novi singl! Riječ je o pjesmi "Osmijehom" koju ćete uskoro slušati na radijskim postajama diljem HR, a spot (u režiji Transmeet TV-a) pogledajte 11.7. u 20 sati, premijerno na regionalnom MTV-ju! I nasmiješite se :D

"Nema ga" na Supertoon festivalu!

Naš spot za pjesmu "Nema ga" (čiji su autori genijalni duo Pilot Studio iz Splita) ušao je u selekciju Supertoon festivala!!!
Supertoon festival je međunarodni festival animacije koji će se održati u Bolu na Braču, od 31.7. do 4.8.2011. Pozdrav Pilotovcima i hvala na sjajnom spotu!!

Osijek i Umag, pripremite se!

Večeras (2.6.) sviramo u Osijeku na Tvrđi, u sklopu Osječkog ljeta mladih! Na pozornici nas očekujte u 22 h! Dan poslije, 3.6., možete nas vidjeti u Umagu gdje ćemo nastupiti u sklopu Adria Music Conferencea (MTV stage), vrijeme koncerta također oko 22 h. Vidimo se! ;)

Skopje, Podgorica, Cavtat!

Elemental live

Pred nama je još jedan super Elementalni vikend.
U četvrtak, 26.5. nastupamo u Skopju na festivalu Skopje Gori, na kojem osim nas nastupaju superpopularni britanski bend Hurts, Gramophonedzie i SARS iz Srbije i Chalgia Sound System iz Makedonije. U subotu, 28.5. nastupamo prvi put u Crnoj Gori - točnije, u Podgorici na Underhilll festivalu! Veliki pozdrav fanovima iz Crne Gore s kojima ćemo se prvi put susresti! Dan poslije, 29.5., u nedjelju, nastupamo u Cavtatu (HR), u Zino Baru.
Počelo je ljeto, a nas zovu avanture! Nadamo se da ćemo se vidjeti na jednom od ovih nastupa, a za sve vas koji nećete moći prisustvovati, predlažemo da na kalendaru svirki na www.elemental.hr nađete grad koji vam je najbliži i dođete na koncerte!

Starije Vijesti...

Stranica 9 od 14

Vrh Elemental Stranice