Mog'o sam [Playground Hustle Remix]

Elemental vam predstavlja remix za pjesmu "Mog'o sam" s albuma Vertigo, u produkciji ekipe Playground Hustle!

Playground Hustle je produkcijski trio iz Zagreba u kojem se nalaze Krešimir Čabraja O.D.I.S., Martin Bajsić i Ivona Eterović.

Pratite ih na:

Soundcloud (free download remixa)

Sretna 2012.!

2011. bila je godina u kojoj smo puno svirali, objavljivali singlove i spotove, družili se s vama po cijeloj regiji... Jednom riječju, rokali! ;) Bilo je dobro, ali uvijek može bolje - zato je tu nova godina u kojoj će biti još više koncerata, više spotova, više singlova, više druženja i više rokanja!!! Živjeli i sve najbolje u 2012., od srca vam želi vaš Elemental! <3

Elemental MAJICE!

Svi koji žele novi komad odjeće s Elemental potpisom - trkom u ROCKMARK!!! Od danas možete kupiti Elemental majicu po cijeni od 79 kn u glazbenoj knjižari Rockmark u Berislavićevoj 13 (Zagreb). Naravno, nismo zaboravili sve vas koji ne živite u Zagrebu - ako kliknete na link možete si naručiti majicu preko interneta i željno iščekivati poštara! Prošetajte katalogom Rockmarka, odaberite jednu od tri ponuđena dizajna Elemental majica i kočoperite se u njoj do mile volje! ;) Ili naravno, prošećite do Berislavićeve i osjetite taj pamuk pod prstima!

Hvala svima na strpljenju, ELEMENTAL majice napokon su u slobodnoj prodaji! More stuff coming soon!

(Elemental majica savršen je blagdanski poklon, zar ne? :))

Koncert u Zagrebu!

Hello, Zagrebe! Imamo za vas božićni poklon - besplatan koncert u Zagrebu!! Datum je 15.12., a lokacija je plato na Gradecu (Gornji grad) u sklopu festivala Gričevanje! Koncert na ovom zimskom festivalu, na mjestu s kojeg puca jedan od najljepših pogleda na grad naš je poklon svima vama koji ste uz nas proveli ovu 2011. godinu! Upad je BESPLATAN! Dovoljno je samo da se pojavite na platou Gradec, 15.12. točno u 20h, ugrijete glasnice i ponesete dobru volju!! Hvala vam svima na beskrajnoj ljubavi koju nam dajete i vidimo se na GRIČEVANJU!!

KONCERT POČINJE TOČNO U 20 SATI!!!

Pratite na twitteru @Gricevanje, posjetite FB Gričevanja i pogledajte nas u "vještičjem" izdanju!

Stranica 7 od 14

Vrh Elemental Stranice