Elemental u emisiji "Rekonstrukcija", 19.3., HTV1

Večeras u 22:35, molimo sve pretplatnike TV pretplate, a i one koji to nisu (bravo!) da uključe svoje televizijske prijamnike, okrenu na HTV1, izdvoje pola sata i pogledaju nas u emisiji "Rekonstrukcija"!
Mogući kadrovi golotinje, bezočnog nasilja i muškaraca koji brišu suze. Prilikom snimanja, nijedna životinja nije bila prisebna.
HTV1- 22:35 - Elemental - "Rekonstrukcija".

Kraljevo (SRB) i Skopje (MK) - dolazimo!

Za sve naše fanove u Srbiji i Makedoniji, dobre vijesti! U petak, 16.3., sviramo u Kraljevu (klub Mirage Autentic), a u subotu 17.3. u Skopju (klub Havana)! Sve detalje o koncertima provjerite na kalendaru s desne strane naslovnice! Vidimo seeeee :)

Utorak na Fašniku u Samoboru!

Samoborski fašnik

Pozivamo sve vas koji volite Fašnik i Elemental da u utorak, (21.2.) dođete u Samobor i pogledate našu svirku na glavnom trgu!! Nastup počinjemo u 21h! Dođite!

Elemental u Purgeraju, 29.02.2012.

Na što utrošiti jedan dan viška koji nam ova veljača nudi? Na koncert, naravno!
Dođite 29.02.2012. (srijeda) u zagrebački klub Purgeraj gdje Elemental održava koncert!

Bit će ovo poseban koncert za samo 222 posjetitelja, a ulaznice će se moći nabaviti na šanku kluba Purgeraj po cijeni od 50 kn u pretprodaji, a 60 na dan koncerta. Ulaznice će biti u prodaji od sredine ovog tjedna i zbog velikog interesa za koncert, potrudite ih se nabaviti na vrijeme!

Koncerti Elementala uvijek su posebno iskustvo, a pogotovo na domaćem terenu u metropoli, zato od sredine tjedna trk po ulaznice u Purgeraj! Do tada, podijelite vijest s prijateljima i pratite nas ovdje, ali i na Facebooku i jer vam spremamo još zanimljivih detalja oko koncerta. Surprise!

Vidimo se 29.02. u Purgeraju!

Online DVD - Boogaloo live

Online DVD

Napokon je svjetlost dana ugledao Online DVD live @ Boogaloo. Pred vama je snimka koncerta iz zagrebačkog kluba Boogaloo, održanog 13.11.2010. Za sve vas koji ste bili, ova je snimka podsjetnik na ovaj koncert za pamćenje, a za sve vas koji niste, prilika da vidite što ste propustili! U nešto više od sat vremena i uz 15 pjesama, uživajte u nabrijanoj svirci, u ugodnosti vlastitog naslonjača! Puno hvala ekipi Transmeet TV-a bez kojih realizacija ovog ambicioznog online DVD-a ne bi bila moguća. Također, hvala ekipi Trip To Zion na izvanrednom VJ-ingu i svim fanovima koji su tu zimsku večer 2010. u Boogaloou zbilja učinili koncertom za pamćenje!

Stranica 6 od 14

Vrh Elemental Stranice