Keep calm...

Ostalo je još malo vremena do izlaska našeg novog albuma koji će se zvati "U REDU JE".

No prije nego što poslušate cijeli album, za koji dan u radijskom eteru čut ćete prvi singl albuma. Singl se zove "PO MOJOJ MJERI" i imat će i svoje video izdanje.

Još malo i otkrit ćemo vam sve detalje, a do tada "keep calm and wait for Elemental"!

 

keep calm....novi album stiže

Vertigo - Konačni obračun!

Nakon skoro tri godine sviranja i uspješnih koncerata odlučili smo se oprostiti sa albumom Vertigo koncertom u Saxu kojeg smo nazvali "Vertigo - Konačni obračun!"

Vertigo nam je između ostalog zaslužio Porina za najbolji album klupske glazbe. Tijekom večeri ćemo odsvirati sve pjesme redosljedom kakav je na albumu. Vidimo se na veseloj oproštaljci.

Elemental u Sax-u

Novi singl - Neustrašivi

Najavni singl za nadolazeći album koji bi se trebao pojaviti u proljeće.

Što o Neustrašivima kaže Remi: 'Novi singl Neustrašivi odabrali smo zbog svih nas koji se katkad nađemo na rubu, pa pogledamo u ponor i skočimo u njega... Svima nam treba malo više petlje. Da bar na jedan dan budemo neki svoj superjunak. Kad sam pisala ovu pjesmu, razmišljala sam o njoj kao nekoj osobnoj mantri koja me hrabri. Meni je uspjelo, a nadam se da će i slušateljima dati neku dodatnu snagu da pobjede strahove koji paraliziraju'. Dopustite da Neustrašivi, novi singl Elementala, probudi vašeg superjunaka.

Rock Marinfest 2012

27.12. sviramo u Vinkovcima na Marin festu

marinfest 2012

Stranica 4 od 14

Vrh Elemental Stranice