Koncert u BOOGALOOu!

Dragi nasi, zelimo vas pozvati 13.11. u zagrebacki klub Boogaloo (Vukovarska 68) gdje cemo odrzati koncert povodom promocije naseg novog albuma VERTIGO! Ulaznice po cijeni od 40 kuna mozete nabaviti u pretprodaji od petka, 29.10. na sljedecim pretprodajnim mjestima:

DALLAS MUSIC SHOP (Masarykova 6),

CAFFE BAR NO SIKIRIKI (Nova Cesta 88),

ROCKMARK (Berislaviceva 13),

KVAZI (Jurisiceva 16),

WAREHOUSE (Radiceva 25),

SHOE BE DO (Avenue Mall),

BOOGALOO (Vukovarska 68)!!

 

Na koncertu se mozete osvjeziti Heinekenom ;)

Nadamo da se vidimo, bit ce to koncert za pamcenje. Uskoro cemo objaviti nove detalje o koncertu i iznenadjenjima, a vise mozete doznati ako pratite nasu Facebook stranicu ( evo linka ) i nasu Facebook grupu ( evo linka )

MTV EXPRESS!

Gledajte nas u srijedu, 20.10., na MTV Adria u emisiji MTV Express! Odsvirat cemo nekoliko pjesama u akusticnim aranzmanima, nadamo se da cete uzivati! Emisija pocinje u 20 h!

Elemental u Ljubljani!

Dragi nasi susjedi, dolazimo vam u posjet! Vidimo se 9.10. u ljubljanskoj Cvetlicarni! Dodjite i poslusajte pjesme s naseg novog albuma Vertigo koje cemo premijerno izvesti u slovenskoj prijestolnici! Vidimo se!

AJMO RIJEKA!!

Sjetite se kako nam je lijepo bilo uz tripice u Stereu... E, ovaj ce nam put biti jos ljepse! Doduse, bez tripica, ali s novim glazbenim poslasticama! Nataste napadamo novim pjesmama s albuma Vertigo, 15.10., petak, u rijeckom Stereu. Molim sve rijecane i rijecanke da opravdaju renome jednog od najboljih koncertnih gradova u RH! We're coming with bells on :)

Koncerti u Srbiji!

Nakon duuugo pregovora i dogovora, kao sto smo obecali, u 9. mjesecu dolazimo u Srbiju. Odrzat cemo dva koncerta - 3.9. sviramo u novootvorenom Gun Clubu u Beogradu, a dan poslije, 4.9. sviramo na E-Tvrdjavi u Nisu! Ulaznice za beogradski koncert mogu se kupiti u pretprodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22, Beograd) po 600 dinara. Pozivamo sve fanove da karte kupe u pretprodaji i osiguraju si mjesto u klubu, jedva cekamo da se vidimo s vama! :)

Stranica 14 od 14

Vrh Elemental Stranice