Nastup na Porinu 2011

U nedjelju, 15.5., upalite HRT1 u 21:05h i gledajte naš nastup tijekom ceremonije Porin 2011.!! Vertigo taking over! ;)

Elemental u Kraljevu

1.5. sviramo u Kraljevu (SR) na muzičkom festivalu Kingstown! Uz nas nastupa mnoštvo demo bendova, Dečja Radost, Vortexx, SARS, Orthodox Celts i Ritam Nereda. Na pozornici smo već u 18 sati, zato požurite! Vidimo se!

Više informacija o ovom humanitarnom koncertu možete naći na www.kingstown.rs

Nastupamo uz Amy Winehouse i Mobyja!

Amy & Moby

Nastupit ćemo 18.6. u sklopu Avalon Festa na beogradskoj Kalemegdanskoj tvrđavi kao predgrupa svjetskim megapopularnim imenima – Amy WinehouseMobyja! Uz Elemental, nastupit će Zemlja gruva (Beograd) i Bei The Fish (Skopje).

Taj će nastup biti kruna naših ljetnih koncerata i iznimna prilika da se pred tisućama ljudi predstavimo u najboljem svjetlu.

U 2011. nam je dobro krenulo –  aktualni album "Vertigo" dobio je dvije nominacije za Porin, u glasovanju hrvatskih glazbenih kritičara "Vertigo" je proglašen albumom godine, a slušatelji svih centara Hrvatskog radija proglasili su nas bendom godine! Hvala! :-) Također, Remi i Shot uključeni su u europski glazbeni projekt Diversidad, s kojim nastupaju po europskim metropolama kao što su Pariz, Beč, Basel i Berlin.

Veselimo se dijeliti stejdž s dragom nam Amy i sigurno ćemo zaplesati na Mobyja. :-)

Posjetitelji iz Hrvatske ulaznice mogu kupiti u sustavu Eventim.

Porin 2011 - nominacije!

Odlične vijesti! Nominirani smo u dvije kategorije za diskografsku nagradu Porin: u kategoriji br.8 za najbolji album klupske glazbe i kategoriji br.11 za najbolju izvedbu grupe s vokalom s pjesmom Priroda i društvo. Ceremonija dodjele nagrada dogodit će se 15.5. u Biogradu, a popis svih ostalih nominiranih pogledajte na www.porin.info

Sviramo na INmusic festivalu!

22. lipnja ćemo nastupiti na IN music festivalu na Jarunu. Osim nas na festivalu možete pogledati Cypress Hill, Jamiroquaia, Arcade Fire, Nicka Cavea i Grindermana, TV on the Radio i The Streets! Pripremite šatore pa se vidimo!

Stranica 10 od 14

Vrh Elemental Stranice